Karaağaç Atatürk Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede örnek eğitim ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını oluşturmak, okul ve kurumların her yönü ile model okul ve kurumlar haline getirmektir.

Misyon: Kapaklı İlçesinde Karaağaç Atatürk Ortaokulu sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; yasa ve diğer mevzuatın uygulanması ve geliştirilmesini; milli birlik ve bütünlük içindeki iktisadi, sosyal ve kültürel kalkınmanın desteklenmesi, hızlandırılması ve çağdaş uygarlığın yapacağı, seçkin bir ortağı olan bireyler yetiştirilmesinde araç olan eğitim öğretim sürecini düzenleyen eğitim sistemini ve işleyişinin etkin bir şekilde yerine getirilmesi, eğitim bilimlerindeki çağdaş yenilik ve gelişimleri takip ederek, araştırmalar yaparak kurumların ve çalışmaların etkinlik ve verimliliğinin arttırılmasını ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Başarılar: 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ELDE ETTİĞİMİZ BAŞARILAR "Türkiye Değer Ödülleri" Kompozisyon dalında Kapaklı İlçe 1. ´si 6-E sınıfı öğrencimiz Batuhan BOY, Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Okullararası Satranç Turnuvasında Kızlar kategorisinde kendi alanında Kapaklı İlçe 2.´si 8-E Sınıfı öğrencimiz Şule GÜNDOĞDU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ELDE ETTİĞİMİZ BAŞARILAR 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ortaokullar Arası Küçükler Futbol Turnuvası İlçe 3. Sü Karaağaç Atatürk Ortaokulu Futbol Takımı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ortaokullar Arası 60 m Kızlar Kategorisinde İlçe 3. Sü Bircan ŞAYİR, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Ortaokullar Arası 60 m Erkekler Kategorisi İlçe 2. Si Muhammed Hanifi AKINCI, 24 Kasım Öğretmenler Günü Ortaokullar Arası Şiir Yarışması İlçe 2.’si Büşra AYDIN, “İnsan Hakları” Konulu Şiir Yarışması İlçe 1.’si Büşra AYDIN, İlçe 2.’si Enes ŞEKERCİ, İlçe 3.’sü Sedanur ALADAĞ, İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması Ortaokullar Kategorisinde Kapaklı İlçe 1.´si Muhammed Enes EZER, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Ortaokullar Şiir Kategorisinde Kapaklı İlçe 3.´sü öğrencisi Büşra AYDIN, Yıldız Kızlar Futbol Turnuvasında Okulumuz Kız Futbol Takımı Tekirdağ İl 1.’si olmuştur. Afyonkarahisar’da yapılan Bölge finallerinde İlimizi temsil etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı “Yıldız Erkekler Futbol Turnuvasında” Okulumuz Futbol Takımı Kapaklı İlçe 2.’si, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Ortaokullar Arası 200 M Atletizm Yarışmaları Erkekler Kategorisinde Muhammed TAŞDAN İlçe 1.’si, olmuştur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Ortaokullar Arası 200 M Atletizm Yarışmaları Kızlar Kategorisinde Pınar DEMİR İlçe 1.’si, Büşra AYDIN Kapaklı İlçe 3.´sü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Ortaokullar Arası 100 M Atletizm Yarışmaları Kızlar Kategorisinde Rabia ASLANTAŞ İlçe 2.’si olmuştur.

Saatler: 08:40-12:40 / 13:30-15:00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza Karaağaç Mahallesi, Fatih Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi ve Mimar Sinan Mahallesi´nden 5 özel servis aracıyla toplam 85 öğrencimiz taşınmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2020 - 2021 Eğitim Öğretim yılında 190 öğrencimizin 95´i LGS´ye katılmış, Sınavla Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına Yerleşen Öğrenci Sayımız 12, Sınavsız Öğrenci Alan Ortaöğretim Kurumlarına Yerleşen Öğrenci Sayısı 172´dir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: Yıldız Kızlar Tekirdağ İl Birinciliği - Türkiye Yarı Finalisti Küçük Erkekler Tekirdağ İl İkinciliği Yıldız Erkekler Tekirdağ Dördüncülüğü
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası İlçe 2.´liği ve 3.´lüğü
Proje Çalışmaları: Sıfır Atık Projesi Okulum Temiz Projesi Tekirdağ Geleceğini Tasarlıyor Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -

Telefon - 0282 502 42 36

Belgegeçer - (282) 502 4236

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kapaklikaraagacataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - KARAAĞAÇ MAH. AZİZ SANCAR SK. NO 5 KAPAKLI / TEKİRDAĞ

Öğretmen :48
Öğrenci :1040
Derslik :21
Atölye-İşlik :3
Çok Amaçlı Salon :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3352
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Yerleşim Yeri - Karaağaç Mah. Aziz Sancar Sk. No:5 59100 Kapaklı/TEKİRDAĞ

Adres - KARAAĞAÇ MAH. AZİZ SANCAR SK. NO 5 KAPAKLI / TEKİRDAĞ

Ulaşım Her 5 dk. da bir minibüsler ile şehir içinde rahat bir ulaşım sağlamak mümkün. Kapaklı ilçesine bağlı olan mahallemiz hem Kapaklı, hem de Çerkezköy´e eşit uzaklıkta olup ulaşım ve konut sorunu bulunmayan bir mevkidedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl (TEKİRDAĞ) 65 km., Kapaklı ve Çerkezköy İlçelerine 6 km. uzaklıktadır.